Goed en veilig de weg op met een Rijopleiding in Stappen

Zo snel mogelijk zelf de weg op, dat willen we allemaal. Het liefst vraag je het examen aan na je 10e rijles, maar hoe weet je zeker of je dan klaar bent voor het praktijkexamen? Voel je je zeker achter het stuur en durf je deel te nemen aan het verkeer? Met een Rijopleiding in Stappen weet je precies waar je aan toe bent.
 

In stappen voorbereid op het echte werk

Bij de RIS ga je steeds, als je een stap goed beheerst, een stap verder. In totaal doorloop je 39 stappen, verdeeld over 4 modules. Na de eerste 2 modules word je door je eigen instructeur van onze rijschool uit Delft getoetst. Na de 3e module is er een verplichte tussentijdse toets. Als je de 4e module goed hebt doorlopen, ben je klaar voor het praktijkexamen.

De RIS duurt niet langer dan een gewone rijopleiding. Het verschil zit ‘m in de extra toetsmomenten. Je weet na elke toets precies waar je nog aan moet werken. Ook krijg je van Verkeersschool Niels huiswerk mee om je op de rijlessen voor te bereiden. Het huiswerkboekje ter waarde van € 19.50 krijg je van ons.

De 4 modules

  • Module 1: Voertuigenbediening en –beheersing.
  • Module 2: Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en –situaties.
  • Module 3: Complexe voertuigbediening en beheersing van complexe situaties. De module sluiten we af met de verplichte tussentijdse toets van het CBR. Hier kan je vrijstelling verdienen voor bijzondere verrichtingen bij het praktijkexamen.
  • Module 4: Veilige en verantwoorde verkeersdeelname. Na deze module leg je het praktijkexamen af.