Een rijopleiding volgen bij Verkeersschool Niels in Delft

Het vinden van een goede rijschool is een lastige opgave: natuurlijk zegt iedereen de beste te zijn met de hoogste slagingspercentages. Bij ons staat voertuigcontrole en je op je gemak voelen in de auto voorop. Ben je gespannen tijdens de rijlessen? Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van faalangstige cursisten. Bij Verkeersschool Niels krijg je een vaste instructeur. Met onze tips en jouw kwaliteit word je een veilige chauffeur. 

Theorie-examen

Zo snel mogelijk jezelf van A naar B verplaatsen. Dat klinkt leuk en aardig, maar het is het belangrijkste dat je dit veilig doet. Om goed deel te nemen aan het verkeer, dien je daarom het theorie-examen succesvol af te ronden voor je het praktijkexamen mag afleggen. Tijdens onze lessen besteden we veel aandacht aan verkeerssituaties en –regels en daarnaast hebben we een speciale CD-Rom die je kunt aanschaffen.

Tussentijdse toets

Als extra voorbereiding, om te wennen aan de zenuwen of om vrijstelling van bijzondere verrichtingen te verkrijgen: de tussentijdse toets is een goed middel om te zien in hoeverre je klaar bent voor het praktijkexamen. Om de tussentijdse toets af te mogen leggen bij het CBR moet je wel geslaagd zijn voor het theorie-examen.


 

Praktijkexamen

Het is zover: je bent klaar voor het praktijkexamen. Je hebt rijlessen bij ons gevolgd, het theorie-examen gehaald en nu is het tijd voor de grote test. Maar wat kan je verwachten bij het praktijkexamen? Hoe lang duurt het, wat moet je allemaal meenemen en wat komt er aan bod tijdens het praktijkexamen? Je instructeur legt het je allemaal uit. Zo ben je de zenuwen tijdens het examen zelf nog beter de baas.