illustratie wiel

Volg rijlessen bij de beste rijopleiding in Delft

Het vinden van een goede rijschool is een lastige opgave: natuurlijk zegt iedereen de beste te zijn met de hoogste slagingspercentages. Bij ons staan voertuigcontrole en je op je gemak voelen in de auto voorop. Ben je gespannen tijdens de rijlessen? Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van faalangstige cursisten. Bij Niels Verkeersschool krijg je een vaste instructeur. Met onze tips en jouw kwaliteit word je een veilige chauffeur.

Contact opnemen

Het theorie-examen

Zo snel mogelijk jezelf van A naar B verplaatsen. Dat klinkt leuk en aardig, maar het is het belangrijkste dat je dit veilig doet. Om goed deel te nemen aan het verkeer, dien je daarom het theorie-examen succesvol af te ronden voordat je het praktijkexamen mag afleggen. Tijdens onze lessen besteden we veel aandacht aan verkeerssituaties en –regels en daarnaast hebben we een speciale cd-rom die je kunt aanschaffen.

De tussentijdse toets

Als extra voorbereiding, om te wennen aan de zenuwen, of om vrijstelling van bijzondere verrichtingen te verkrijgen. De tussentijdse toets is een goed middel om te zien in hoeverre je klaar bent voor het praktijkexamen. Om de tussentijdse toets af te mogen leggen bij het CBR moet je wel geslaagd zijn voor het theorie-examen.

Het praktijkexamen

Het is zover: je bent klaar voor het praktijkexamen. Je hebt rijlessen bij ons gevolgd, het theorie-examen gehaald en nu is het tijd voor de grote test. Maar wat kan je verwachten bij het praktijkexamen? Hoe lang duurt het, wat moet je allemaal meenemen en wat komt er aan bod tijdens het praktijkexamen? Jouw instructeur van Niels Verkeersschool legt het je allemaal uit. Zo ben je de zenuwen tijdens het rijexamen zelf nog beter de baas.

Goed en veilig de weg op met de Rijopleiding in Stappen

Zo snel mogelijk zelf de weg op, dat willen we allemaal. Het liefst vraag je het examen aan na je 10e rijles, maar hoe weet je zeker of je dan klaar bent voor het praktijkexamen? Voel je je zeker achter het stuur en durf je deel te nemen aan het verkeer? Met een Rijopleiding in Stappen weet je precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt de Rijopleiding in Stappen?

Bij de Rijopleiding in Stappen doorloop je in totaal 39 stappen, verdeeld over vier modules. Zodra je een stap beheerst, ga je door naar de volgende. Na de eerste twee modules word je door je eigen instructeur van onze rijschool uit Delft getoetst. Na de derde module is er een verplichte tussentijdse toets. Als je de vierde module goed hebt doorlopen, ben je klaar voor het praktijkexamen.

De Rijopleiding in Stappen duurt niet langer dan een gewone rijopleiding. Het verschil zit ‘m in de extra toetsmomenten. Je weet na elke toets precies waar je nog aan moet werken. Ook krijg je van Niels Verkeersschool huiswerk mee om je op de rijlessen voor te bereiden. Het huiswerkboekje ter waarde van € 19.50 krijg je van ons cadeau.

Wat kost een Rijopleiding in Stappen

De vier modules van Niels Verkeersschool

  • Module 1: Voertuigbediening en –beheersing.
  • Module 2: Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en –situaties.
  • Module 3: Complexe voertuigbediening en beheersing van complexe situaties. De module sluiten we af met de verplichte tussentijdse toets van het CBR. Hier kan je vrijstelling verdienen voor bijzondere verrichtingen bij het praktijkexamen.
  • Module 4: Veilige en verantwoorde verkeersdeelname. Na deze module leg je het praktijkexamen af.