Rijlessen vanaf 16,5 jaar oud

Hoe fijn is het dat je tegenwoordig niet meer tot je 18e verjaardag hoeft te wachten voor je mag autorijden. Met 2toDrive start je zelf de motor vanaf 16,5 jaar oud. Je kan al je theorie halen op het moment dat je 16 wordt. Velen gingen je voor en zeggen dat ze zich zelfverzekerder en een veiligere bestuurder voelen. Dus, waar wacht je nog op?
 

Over 2toDrive

Je lest vanaf 16,5 jaar bij Verkeersschool Niels. Ben je 17 jaar, dan mag je het praktijkexamen afleggen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat gebeurt er als je voor je 18e slaagt? Dan mag je autorijden, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Zo moet er altijd een coach naast je zitten als je achter het stuur zit. Je kunt zelf kiezen wie je als coach wilt, er kunnen zich maximaal 5 registreren. 

Begeleiderspas aanvragen

Als je meedoet met 2toDrive, dan dien je in het bezit te zijn van een begeleiderspas. Je moet de pas aangevraagd hebben bij je gemeente voor je het rijbewijs kunt aanvragen. Voor het aanmelden  maak je gebruik van je DigiD. Ga de weg op met je coach, dan moet je naast je rijbewijs ook altijd je begeleiderspas bij je hebben.