illustratie stuur

Begin met je rijlessen in de regio Delft vanaf 16,5 jaar oud

Hoe fijn is het dat je tegenwoordig niet meer tot je 18e verjaardag hoeft te wachten tot je mag beginnen met autorijden? Met 2toDrive start je zelf de motor vanaf 16,5 jaar oud. Je kan al je theorie halen op het moment dat je 16 wordt. Velen gingen je voor en zeggen dat ze zich zelfverzekerder en een veiligere bestuurder voelen. Dus waar wacht je nog op?

Maak direct een afspraak

Over 2toDrive bij Niels Verkeersschool

Je lest vanaf 16,5 jaar bij Niels Verkeersschool. Ben je 17 jaar, dan mag je het praktijkexamen afleggen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat gebeurt er als je voor je 18e slaagt? Dan mag je autorijden, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Zo moet er altijd een coach naast je zitten als je achter het stuur zit. Je kunt zelf kiezen wie je als coach wilt en er kunnen zich maximaal vijf coaches registreren.

Meer informatie over 2toDrive

Begeleiderspas voor 2toDrive aanvragen

Als je meedoet met 2toDrive, dan dien je in het bezit te zijn van een begeleiderspas. Je moet de pas aangevraagd hebben bij je gemeente voordat je het rijbewijs kunt aanvragen. Voor het aanmelden maak je gebruik van je DigiD. Ga je de weg op met je coach, dan moet je naast je rijbewijs ook altijd je begeleiderspas bij je hebben.